Stohl András mégis elveszi feleségül Ancsikát

házasság műsorvezető eljegyzés Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András kezén karikagyűrű csillog: eljegyezte szerelmét, Ancsikát.

A szerelmesek boldogsága mégsem lehet felhőtlen: az elsőfokú ítélet szerint az ittas és drogos állapotban közúti balesetet okozó színésznek két év négy hónapra börtönbe kell vonulnia.

"Ancsika nem mondta ki senki előtt, hogy velem marad jóban, rosszban, betegségben, egészségben, mégis ezt teszi. Csodálatos nő, akinek belőlem több rossz jutott ki, mint jó. Azt gondoltuk szerelmünk kezdetén, hogy összetartozásunkhoz nem kell hivatalos papír. A karikagyűrű Ancsikám ujján még csak egy jelkép, mert karácsonykor eljegyeztük egymást. Ceremónia nélkül is igazi társam, nem bánt, nem tesz szemrehányást, amiért nagyon tisztelem. Tervezzük, hogy összeházasodunk, ha majd minden bajnak vége lesz, így fogjuk lezárni a múltat, hiszen átértékeltem az életemet" - mondta Stohl András a Blikknek.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Kedvese szerint is nagyot változott a baleset óta a színész-műsorvezető: "András nagyon megváltozott, nem nevet, nem az a vicces, felelőtlen nagy gyerek, mint volt. Komoly lett, elgondolkodó, látom a gyötrelmét, ahogy még a kutyától is bocsánatot kérne. Néha csak ül, és néz maga elé, nem tudom, mi jár a fejében. Féltem attól, hogy összeomlik, mert nem bírja egyszerre anyagilag és lelkileg felszínen tartani a családot, de bízom benne, hogy erős. Sokat beszél az önként vállalt drogellenes kampányáról, úgy látom, hogy ez olyan cél és feladat neki, amiben hisz, amivel másoknak segít, s ezzel saját lelkiismeretén is könnyít. Megváltozott, másképpen gondolkodik, ha ilyen áron is, de felelősséget érez már mások iránt, és ez az oka, hogy igent mondok neki, ha eljön az ideje" - mesélte Ancsika.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Stohl András kedvese nem tagadja: ő is sokat sírt és nagyon kiborult a baleset miatt, arra azonban mindig ügyelt, hogy kislányuk, Franciska ne lássa a könnyeket. A színész előző házasságából született két nagyobbik lánya is igazi nővérekként szeretik szőke hajú kishúgukat, mely nagy örömet jelent Stohl Andrásnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.