valóságshow Alekosz VV4 villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A görög amorózó ezúttal hősiesen helytállt az embert próbáló körülmények között, amikor egy vízzel teli kádban különböző csúszómászók között szerezte meg a korongokat. A villalakók kivételesen nem egymás ellen, hanem egymásért vannak.

Alekosz kiborítja Anikót

Az első reggel a dzsungelhéten a szabad ég alatt többnyire mosolygósan indult. Ám Alekosz hol Éva idegeire megy, hol Anikóéra. Ezúttal a "napraforgót" szemelte ki áldozatául, és mindent elkövetett annak érdekében, hogy a rosszkislányt felidegesítse. Ani tisztában van azzal, hogy a görög dumagép ezt direkt csinálja, bár akkor nem értjük, hogy miért veszi fel.


Ani, Béci és Laci hernyók lettek

A jutalomjátékban Anikó, Béci és Laci indulhatott. Hernyóként becsomagolva kellett fekvő pozícióból állóba helyezkedni. Anikónak egy kis csalással, de sikerült felállnia, majd Bécinek is, viszont a villa nagy mackója akárhogy is erőlködött esélytelen volt, hogy egyáltalán megmozduljon. Szinte vért izzadt az ügyvéd úr két centiért is. Az ajándékuk igen csekély volt, amit meg is jegyeztek.


Esélytelen az egyetértés

A dzsungelhétről egy videót kell készíteniük a lakóknak "Szivárvány" címmel, amihez mindenki próbálta hozzáadni a saját, egyedi ötletét. Alekosz ismét kiverte a biztosítékot Anikónál: faragatlanul beszél a rosszkislánnyal, mindig a "napraforgó" titulussal dobálózik, amit már a lány kissé túlzásnak tart. Ezzel az egy szóval el is intézte, hogy a fekete szépség ne vegyen részt a feladatban, végül Éva is kivonta magát a forgalomból.


Alekosz bátorságpróbán

Alekosz ment a bátorságpróbára: a delikvens feladata az volt, hogy lekötözött kézzel befeküdjön egy vízzel teli urnába, miközben társa, Éva különböző csúszómászókat borított a görög amorózó testére. Az állatok mellé korongok is kerültek, amit végül szájjal kellett kivadászni. Kivételesen nem volt olyan sziporkázóan nagyszájú a görög csődör, mint általában. A bogarak csípésétől totál be volt rezelve, de Évát ez mit sem érdekelte: dobálta bele a sok kis állatot az okostojás engedélye nélkül. A többiek meg voltak elégedve a görög harcos teljesítményével.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.