titokzatos aggodalom Krizbai Teca Csillag születik karrier vak énekes zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krizbai Teca kiborult, mert egy titokzatos fiatalember zaklatja. Rajongója nem hagyja békén, és nem érti meg, hogy neki elsősorban a karrierjével kell most foglalkoznia.

Teca családja örül a lány népszerűségének, mégis aggódnak a fiatal énekesnőért, mert rajongói néha túlzásba esnek. Egy huszonéves fiú azt követeli a lánytól, hogy mindennap közel fél órát beszélgessen vele.

www.facebook.com
www.facebook.com

"Hiába van nyár, sok a dolga Tecának. A barátjával is csak kéthetente tud találkozni. Így azt kellett mondanom a rajongónak, hogy ne haragudjon, de a lányom nem tud mindennap hosszasan beszélgetni vele. A titokzatos fiúról nem derült ki, miért keresi folyton a lányomat, de biztos, hogy többet szeretne egyszerű énekes rajongói viszonynál, különben miért akarna ennyit beszélni vele?" - mesélte az édesanya kissé zaklatottan a Borsnak.

A fiatal kiscsillag sem tudja, mit akarhat tőle a srác. "Állítólag csak barátkozni szeretne, de van, hogy este nyolckor hív fel. Ilyenkor mondom neki, hogy nem érek rá, keressen fél óra múlva, de tíz perccel később már csörög is a telefonom. Elegem van belőle, mondtam neki, hogy ne haragudjon, de kevesebbet beszéljünk" - panaszkodott Teca, aki gőzerővel gyakorol, mert vasárnap a Madách Színházban énekel a Jézus Krisztus Szupersztár fináléjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.