Órákig verte exbarátnőjét Damu Roland - újabb áldozat jelentkezett

Damu Roland erőszak Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kellett sokáig várni - Hajdú Péter felhívása után nyilvánosság elé lépett Damu Roland egyik korábbi áldozata is.

Erika sosem felejti el, amikor Damu Roland négy és fél órán keresztül bezárva tartotta újpesti albérletében - írja a Blikk. Közben záporoztak rá az ütések és a rúgások is - mesélte a nő a Frizbi forgatásán. "Emlékszem, ki akartam menni a lakásból. Könyörögtem neki. Az ajtónál lekevert egyet, bevertem a fejem a félfába, ömlött a vér az orromból. Kinyitotta az ajtót, hogy elmehetek, de amikor a bejárathoz értem, ütlegelni kezdett. Este tíztől éjjel fél háromig tartott a borzalom. Végül ki tudtam szaladni a lakásból, de még azután is kergetett. Véres volt a kabátom, az orromból folyt a vér, a dobhártyám beszakadt" - mesélte az asszony.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Erika ügyvédjével érkezett a beszélgetésre

"Nem igaz, hogy vállalta a felelősséget a tettéért, hiszen a bírósági papírokból is kiderül, hogy tagadta bűnösségét. Nem az történt, amit elmondott. Nem támadtam rá fapapuccsal, nem rendeztem féltékenységi jelenetet. Elmentem hozzá, mert öngyilkossággal fenyegetőzött, mivel el akartam hagyni. Sose felejtem el a borzalmas perceket, amikor hol konyhakéssel hadonászott, hol rúgott, hol ütött" - mesélte el a Blikk riporterének a forgatás előtti percekben Erika.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A nő elmondta azt is, hogy az eset után sem hagyta békén Damu Roland. Telefonjaival, üzeneteivel zaklatta őt, ekkor a rendőrség őrizetbe is vette, de két nappal később kiengedték. "Fel nem foghatom, hogy lehet egy nőt négy és fél órán keresztül bántalmazni. Milyen ember lehet, aki képes erre?" - kérdezte Hajdú Péter. A Blikk szerint két újabb hölgy is jelentkezett még, akik azt állítják, Damu bántalmazta őket, és pénzt követelt tőlük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.