színésznő Labancz Lilla tanulmány filmsztár Hollywood Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikai mozifilmben kapott szerepet Labancz Lilla - a híres Danny Trejo oldalán tűnik majd fel a Counter Punch nevű filmben.  

Trejot a Con Air - A fegyencjárat, a Desperado és a Volt egyszer egy Mexikó című filmekből ismerhetjük itthon. Lilla az utóbbi időben eltűnt, most azonban úgy tűnik, végre bizonyíthatja tehetségét. ,,Szándékosan tűntem el, hogy szerencsét próbáljak a tengerentúlon. A nagy múltú New York-i Filmakadémiára jártam, ahol olyan szakemberek adtak órákat, mint a világhírű rendező, Steven Spielberg. Nemrég tettem záróvizsgát neves producerek előtt, ahol egy drámai jelenetet kellett eljátszanom. Kicsit tartottam ettől, mert a film világa jóval közelebb áll hozzám, mint a színpad, ennek dacára nagyon jól sikerült az előadás, és szép eredménnyel zártam az iskolát." - árulta el Lilla a Blikknek.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

A lány az iskola alatt részt vett a film szereplőválogatásán, és nagyon meglepődött, amikor megtudta, kiválasztották. ,,Egy bokszmenedzser barátnőjét, Christinát alakítom. Óriási megtiszteltetés, hogy Dannyvel dolgozhattam. Természetesen nem felejtettem el a gyökereimet, ha hazamegyek, meglátogatom a szüleimet, de mindenképpen visszajövök Amerikába, mert itt képzelem el az életemet és a karrieremet." - vallotta Lilla a Bliknek.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.