Vastag Csaba: "Ilyet még sosem csináltam"

X-Faktor Vastag Csaba József és a színes szélesvásznú álomkabát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folyamatosan gyakorolja a szövegét és a tánclépéseket Vastag Csaba a József és a színes szélesvásznú álomkabát című darab bemutatójára. Az énekes elkezdett a vonalaira is odafigyelni, mivel az egyik részben póló nélkül mutatja meg a közönségnek a felsőtestét.

Már csak néhány nap, és beteljesül Vastag Csaba álma. Az X-Faktor tavalyi győztese a Fáraó szerepét kapta meg Szirtes Tamástól, a Madách Színház igazgatójától, és minden erejével azon van, hogy jól teljesítsen. Ehhez azonban, azon kívül, hogy folyamatosan próbál, a testét is jó formába szeretné hozni az énekes: "Próbálok felkészülni, de nem fogyókúrázom. Edzek inkább, és tudatosan étkezem. Ennek több oka is van, egyrészt nagyon sokat kell rohangálnom, ráadásul egy harminc kilós ruhában, ami megnehezíti a dolgomat. Komoly állóképesség kell hozzá. Másrészről pedig az egyik részben csupán egy kinyitott kabát lesz rajtam, alatta pedig nem viselek majd pólót, és annyira maximalista vagyok, hogy egyetlen milliméter zsírt sem szeretnék mutatni. Optimális alkatot akarok biztosítani magamnak" - magyarázta az énekes a Life.hu-nak.


De Csabának a testi felkészülés mellett a lelki dolgaira is oda kell figyelnie. Nagyon erős benne ugyanis a megfelelés iránti vágy, ezért félsz is van benne: "Mivel ilyet még sosem csináltam, most magammal szemben nagyon nagy a félelem. Vajon jó vagyok erre? Vajon megfelelek-e? Ilyeneket kérdezgetek magamtól, a kétkedés viszont jó hatással van rám, az a tanulás előszobája. Ezekről a dolgokról csak az öcsémmel, Tomikával szoktam beszélgetni" - árulta el a veszprémi híresség, aki úgy döntött, a három szeptemberi előadás napjára semmilyen elfoglaltságot nem szervez. "Szeretném, ha azt mondhatnám, hogy magamhoz képest az utolsó energiakvantumjaimat is bele tudtam tenni. Ezért a fellépések napján nem is megyek majd sehová, kihúzattam minden elfoglaltságot a naptáramból" - mesélte Csaba, aki előreláthatólag nagy sikerre számíthat. A hírek szerint rajongói annyira kíváncsiak rá Elvis-imitátor Fáraóként, hogy a jegyek kilencvenkilenc százalékára már le is csaptak.

Az idősebbik Vastag testvér kínosan ügyel arra, hogy a premierjén a szülei ne legyenek ott. Őt ugyanis stresszeli, ha a szerettei figyelik. "A szüleimnek szóltam, hogy azt szeretném, ha csak a harmadik előadásra jönnének el. Számomra inkább teher, mint segítség, ha már az elsőn ott vannak. Ebből annak idején az X-Faktorban is volt már nézeteltérésünk" - emlékezett vissza Csaba.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.