rivalizálás Való Világ 5 lelki terror VV Vera párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verára nagy lelki teher nehezedik a villában, hiszen a társai kiközösítették - de lehet, hogy épp emiatt győz majd az egykori pornós lány.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kattints a képre a galériáért!


Csak Fecó maradt Vera mellett a villában, de Vera keményen küzd a megpróbáltatások ellen. Nővére szerint a győzelem iránti vágy erősíti a lány lelkét. "Érték az életben cifra dolgok, szerelmi csalódások, rosszul választott barátságok erősítették meg. De ennél is fontosabb, hogy a szeme előtt az lebeg: ötvenmillió a tét. Itt játszani kell, ő pedig erős jellem, a kinti életben is kemény nő. Nem egy cicalány, aki folyton kiborul. Persze rosszulesik neki a sok bántás, ezért szurkál vissza, néha indokolatlanul keményen. Nagyon bízom benne, hogy sokáig bírja a gyűrődést" - magyarázta Zsuzsanna, a villalakó nővére a Borsnak.

Tipp! Vera lenyomta az alfahímet! Kattints a galériáért!


Ő kifejezetten a nyereményért ment be a villába, végig akarja játszani a játékot, át akarja élni a győzelem mámorát, ez motiválja, ezért tart ki. A való életben is mindig kiáll magáért"

Ez a mobbing jelenség, közérthetőbben: pszichoterror. A végtelenségig nem lehet bírni, mert teljesen elszigetelődik, egy idő után összeroppantja, ha nem lesznek barátai. Noha benne van a pakliban, hogy kiesik, én arra látok nagyobb esélyt, hogy az üldözöttség győzelemhez segíti. A bántalmazott mindig rokonszenvesebb a nézőknek, mint a bántalmazó. Keménynek kell lennie, de nem bántónak"

Tévhit, hogy a többiek bántják őt, ő szekál mindenkit. Idegesítő, elmebeteg csaj, teljesen megzakkant a három hónap alatt. Saját magának intézte a dolgokat, nem utáltuk ki. A többiek inkább elkerülik, hogy ne legyen konfliktus, de ő mindenkibe beleköt. Ha visszamegy, még nagyobb lesz a pofája. Annyira utálják bent, hogy ha megnyeri a párbajt, mindenki meg fog zuhanni"



Tipp! Ezeket néztétek 2011-ben. Kattints a galériákért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.