VV5: Seherezádé csúnyán összeveszett Fecóval

VV5 balhé Való Világ 5 kiválasztás Való Világ vádaskodás beköltözés veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Seherezádé halálosan összeveszett Fecóval, amiért az a kiválasztáson koholt vádakat vágott a fejéhez. Vera az utolsó hét közeledtével taktikát váltott, és harmatgyenge színészi alakítással azt próbálta eljátszani, hogy ő a leggyengébb láncszem. A játékosok ugyan még nem tudják, de a Fókuszból az is kiderült, hogy hamarosan hatalmas meglepetés vár rájuk.

Tipp! A világ leghíresebb férfi alsótestei! Kattints a galériáért!




Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


A villalakóknak két csoportra kellett oszlaniuk, és rapszámot kellett írni egymásról. Vera nem akart egyik fiúval sem egy bandában lenni, ezért eljátszotta a hattyú halálát, és azt próbálta elszínészkedni Serrynek, hogy mennyire összetört az Attilával való veszekedés miatt. A színjáték után gyorsan összedobtak pár sort a többiekről, amelyekben a pornós beszólogatott Csabáéknak. A fiúk elrappelték a versüket, ami egyáltalán nem nyerte el Vera tetszését, mert szerinte Attiláék Seherezádénak nem szóltak be eléggé. A csajok rím nélküli száma azonban nem érte el a célját, mert egyik címzett sem sértődött meg rajta - mindannyiuknak nagyon tetszett.

Tipp! Az első fotók Beyoncé kislányáról! Kattints a galériáért!



Keresztes Ildikó és Alapi István érkezett Csabihoz vendégségbe. Míg a helyes fickó nagyon jól érezte magát vendégeivel, azalatt Vera tovább folytatta a színjátékát, és azon siránkozott, hogy ő bent a leggyengébb láncszem, és bizony ki fog esni. Csabi a csapatépítés szellemében alkalmi zenekart alapított lakótársaival és lenyomtak pár közös dalt.


A kiválasztás előtt Csaba és Attila a jelek lehetséges elosztásával sakkozgatott. Fecó Seherre dobta a jelét, amihez azt fűzte hozzá, hogy szerinte a táncoslány elszállt magától és gúnyolódott Kingával a kiesése után. A legtöbb jelet Attila kapta, de mégsem ő kezdett el balhézni, hanem Serry, aki teljesen berágott a dumagépre, amiért az koholt vádakat vágott a fejéhez élő adásban. Seherezádé csúnyán összeveszett Fecóval, aki azzal zárta a csetepatét, hogy nem érzi magát hibásnak semmiben.

Tipp! Hazakísértük Kingát a párbaj után. Kattints az exkluzív képekért!





Hamarosan érdekes fordulatot vesz a VV5: a jövő hét elején az összes kiesett játékos beköltözik a villába. A szerkesztők így akarják felturbózni az utolsó hetet. Lehetőséget szeretnének adni a játékosoknak, hogy még kamerák előtt rendezzék konfliktusaikat. A vasárnapi párbaj kiesője tehát nem is esik ki, a győztessel és a régi játékosokkal együtt mehet vissza a villába - de természetesen már nem lesz játékban.

Átalakítunk! Elbűvölő nő lett Klaudiából! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.