Öngyilkos lett a rocklegenda - Felesége talált rá holttestére

betegség Bob Welch halál öngyilkosság zenész Fleetwood Mac
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bob Welch amerikai zenészt, a legendás együttes, a Fleetwood Mac egykori tagját holtan találták otthonában. A 66 éves gitáros holttestére felesége talált rá nashville-i házukban, miután a férfi egy pisztollyal mellbe lőtte magát.

Welch, akinek az utóbbi években egyre súlyosbodó egészségügyi problémái voltak, búcsúlevelet is írt, de ennek tartalmáról a rendőrség egyelőre nem nyilatkozott.

www.myspace.com/bobwelch
www.myspace.com/bobwelch


A zenész egyébként 1971 és 1974 között volt az együttes tagja és olyan albumok elkészítésében vett részt, mint a Future Games és a Bare Trees. Stivie Nicks, a banda énekesnője így kommentálta az esetet:

"Nagyon szomorúnak tartom Bob halálát, hiszen sok nagyszerű dologban vettünk részt együtt. Fantasztikus zenész volt, szellemes és kedves ember, ráadásul rettenetesen okos is. A részvétem küldöm a családjának és a Fleetwood Mac családnak is."

Nem Welch az egyetlen zenész mostanában, aki önkezével vetett véget életének: a The Killers nevű banda szaxofonosa februárban lett öngyilkos.

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.