Súlyos balesete után agyhalottnak nyilvánították a világsztár mostohafiát

Usher agyhalál baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén egy nagyon komoly balesete volt Usher tizenegy éves mostohafiának.

Tipp! Annie Leibovitz sztárokról készült különleges fotói. Kattints a galériáért!


A tizenegy éves Kyle Glover Usher exfelesége, Tameka fia. A fiú a napokban vízibobozott a Lanier-tónál Atlantában, amikor egy jet ski eltalálta a fejét. Kyle eszméletlen volt, amikor kimentették a vízből, majd azonnal kórházba szállították, azóta pedig az orvosok agyhalottnak nyilvánították. A hatóságok most vizsgálják, hol hibázott a jet ski vezetője. A fiú állítólag semmire sem reagál.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Bár már nincs együtt Usher és exfelesége, sőt, válásuk igen zajosra sikeredett, a zenész is azonnal a kórházba ment mostohafiához, és egykori feleségét is mindenben támogatja. Tameka pedig csak annyit árult el az újságíróknak, hogy a fia nagyon rossz állapotban van. "Kyle, erős fiú vagy. Túléled, én tudom. Imádlak. Kérlek benneteket, imádkozzatok a fiamért!" - írta a kétségbeesett édesanya a közösségi oldalán.

Tudj meg minden érdekeset már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon is!


Tipp! A híres énekesnő öngyilkos gondolatai.(+18)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.