VV5: Vera hidegvérrel kínoz mindenkit

VV5 Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kingát le kellett fogni, mert dührohamot kapott Vera titoklevelétől. Azzal vádolta a pornós erkölcscsősz, hogy a cselszövő és a sittes megkívánta egymást az egyik randin - látszott az arcán, mennyire élvezi, hogy Kinga magán kívül őrjöng az igazságtalan vádaskodás miatt. Még Csaba is észrevette a pornós kéjes gonoszságát, pedig nem egy pszichológus. Sehernek sem volt jó napja, most tudatosult benne, hogy Gergő négy hónapig hülyítette őt, miközben kint várt rá "igazi szerelme".

Tipp! VV Gergő Csillával a párbaj után! Kattints a galériáért!








A párbajhősök meghívtak egy-egy személyt, akikkel utoljára még vacsoráztak egy nagyot. Gergő Esztert, Vera pedig Attilát látta vendégül. Az eszegetés alatt a pornós bogarat ültetett az összeférhetetlen fülébe, hogy a villatitka Kingával lesz kapcsolatos és hatalmas botrányt fog vele kavarni. Ennél többet nem árult el, de pont elég volt ahhoz, hogy Attila kattogni kezdjen. A cselszövő ezalatt mintha érezte volna, hogy valami baj lesz, arról panaszkodott, hogy attól fél, Vera valami titkát kitálalja. A citromarcú lány azt állította a titoklevélben, hogy Kinga és Gergő közt történt valami, amikor hetekkel ezelőtt kettesben randiztak, de nem fejtette ki, hogy mi is volt az valójában, csak állította, hogy Kingának csillogott a szeme, és biztosan több is történt közöttük. Gergő Sehernek címezte a titkos levelet, abban pedig az állt, hogy a sittes többször másra gondolt, miközben őt ölelgette vagy csókolgatta.


Tipp! Tragédiák és botrányok éve! Kattints a galériáért!








A Gergő kiesésére felállított alkalmi oltárnál egy utolsót üzentek a lakók a kiesett alfahímnek. Álszent Vera például arról biztosította, hogy csöppet sem bánja, hogy kiejtette, mert olyan hibákat követett el a játék során, amik nem férnek bele a pornós értékrendjébe, Peti is örömét fejezte ki, akárcsak Attila, aki még koccintott is a sittes egészségére. Seherezádé pedig megkérte, hogy inkább ne kampányoljon érte, mert nincs szüksége egy ilyen ember támogatására, inkább sok sikert és némi érzelmi intelligenciát kívánt neki. Attila meglátogatta a nyugiszobába elvonult Kingát, aki addigra már lehiggadt, és megköszönte Attilának, hogy ilyen jó barátja tud lenni.

Tipp! Ezeket néztétek 2011-ben. Kattints a galériákért!



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.