VV5: Négy hónapig az orránál fogva vezették Attilát

VV5 Való Világ valóságshow párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera gátlástalan módon mindent elkövet, hogy rossz színben tüntesse fel lakótársait a zsaruk előtt, ezért folyamatosan panaszkodott rájuk. A kihívás előtt Attila azt fejtegette, hogy Kinga nem lesz olyan bátor, hogy Petit kihívja. A kihívás után pedig egy számító nőnek titulálta a cselszövőt, és önmagát kezdte el sajnálni, hogy milyen rossz lesz neki azután, ha Peti kiesik a párbajon.

Tipp! Liptai Claudia szebb, mint valaha. Kattints a képekért!




Szólj bele: Hogy eshettem teherbe????




A helyszínelő gyorstalpalón az oktató érdekes előadása lekötötte az összes villalakó figyelmét, ami ritka eseménynek számít ebben az őrültek házában. Az elméleti percek után ujj- és tenyérlenyomatot vettek saját maguktól, és még azt is megtudták, hogy a legjobb minőségű izzadmányt a fülünk mögött találjuk.



Az oktatók fogadóórájára Vera rohant be legelsőként, ahol arról panaszkodott, hogy rajta és Fecón kívül senki sem veszi komolyan a feladatokat, és őt ez roppant zavarja. Miután lehúzta a többieket, még fényezgette magát egy kicsit, majd bepróbálkozott azzal, hogy helyezzék mellé a dumagépet. Ám a jó dramaturgiai érzékkel megáldott zsaruk sem ettek meszet, így nemet mondtak a pornós óhajára. Attila is megjelent a fogadóórán, de a zsaruk még azelőtt beszóltak neki, mielőtt megszólalhatott volna. Az ezredes szerint hiába hiszi magát humorosnak az összeférhetetlen, egyáltalán nem vicces. Az óra végén a zsaruk egy új váll-lapot adtak Verának, amitől néhány másodpercre mosolyra görbült a citromarcú szája örömében.

Tipp! Megasztárosok tömege indulna az Eurovízión. Kattints a galériáért!





Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




A kihívás után szokás szerint megfagyott a levegő. Peti meglepődött Kinga döntésén, ugyanakkor meglepőnek tartotta, hogy eddig még egyszer sem küldték párbajozni. Vera üdvözölte a cselszövő döntését, és rögtön meg is jegyezte, hogy Kingát várja vissza a nagy összecsapásról. Attila viszont nagyon megrettent, attól parázik, hogy ha Peti kiesik, akkor ő egyedül marad odabent.

Tipp! VV Gergő Csillával a párbaj után! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.