VV5: Eszter Verát viszi párbajozni

VV5 valóságshow villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinga behisztizett, amiért képzeletbeli királylány létére szolgaszerep jutott neki a villa színdarabjában. Attila kifejtette, hogy miért nem bízik meg Seherezádéban, amin az érintett nőszemély jól megsértődött. Eszter pedig Verát viszi ki párbajozni!

Tipp! Igazi szexistennő lett a visszafogott színésznőből! Kattints a galériáért!




Szeretnél sztár lenni?




A verses gyakorlatok után Magyar Attiláék színdarabos feladatot adtak a lakóknak. A szereposztásnál Eszter és Kinga azon szenvedett, hogy egyikük sem szeretne szolgát játszani: az ügyvédlány azzal hárította el a szerepet, hogy párbajozni fog, a cselszövő pedig rangon alulinak érezte még a szolgaság gondolatát is. Kinga végül kötélnek állt, és nagy hepciáskodás közepette bevállalta a szolga szerepét. A próba után Eszter és Seher jól kifigurázta Kingának azt a tulajdonságát, hogy mindig királynőnek képzeli magát és most inas lett.

Tipp! Exkluzív képek az RTL Klub sztárjáról! Kattints a galériáért!







A lakóknak azzal a személlyel kellett megjelenniük Eszter fogadóóráján, akit párbajra küldenének vasárnap. Attila Verát vitte be magával, majd miután ismertette az érveit, még ottmaradt egy kicsit a szobában, mert Fecó, Seher és Csaba is őt javasolta. A helyes fiú időközben más megközelítésbe helyezte a dolgokat, így megváltoztatta a véleményét és Verát javasolta. A pornósnak nem tetszett az ötlet, miután eleget érvelt maga mellett, gyorsan behívatta Kingát.

Tipp! Szexi képek Katie Holmes-ról! Kattints a galériáért!






Tipp! Liptai Claudia szebb, mint valaha. Kattints a képekért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.