Takács Nikolas világsztárokat utasított maga mögé

győztes X-Faktor Takács Nikolas Class FM verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor sztárja a Class Fm hallgatóinak kedvence lett.

Takács Nikolas az egész ország szívébe belopta magát, amikor az X-Faktor válogatóján először elénekelte a Hallelujah című dalt. Az énekes a mai napig Magyarország kedvence, amit legutóbb a Class Fm karácsonyi szavazásán is bebizonyított.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


A kereskedelmi rádió év végi versenyén 2011 nagy felfedezettje olyan legendákat győzött le, mint Amy Winehouse és Bryan Adams. A Class Fm hallgatói a legjobb karácsonyi dalra voksolhattak két héten keresztül, ahol az abszolút kedvenc és a szavazás nyertese Takács Nikolas és a Hallelujah lett, maga mögé utasítva több mint húsz vetélytársát.

Az énekes boldogan vette tudomásul a győzelmét. "Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki rám és a dalra szavazott. Borzasztóan jó érzés, már maga a jelölés is megtisztelő és az, hogy nyerhettem, leírhatatlan érzés! Hálás vagyok, és nagy köszönettel tartozom az ország leghallgatottabb rádiójának! Hamarosan megérkezik az én ajándékom is" - üzente Nikolas. A meglepetésen az énekes már gőzerővel dolgozik, és új dalokkal készül az új évre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.