színész félelem Kiss Péter Balázs Barátok közt sorozatfüggő szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt újonnan érkezett szereplője tart attól, hogy sikerül-e belopnia magát a nézők szívébe - tudta meg a Life.hu.

Kiss Péter Balázs hatalmas lelkesedéssel és izgalommal készült a szerepre, és bár előtte is színészkedett, nemsokára hatalmasat fordul vele a világ, hiszen több millió néző előtt mutatkozik be a napi sorozatban. Addig azonban, míg a képernyőn is láthatjuk őt, meg kell küzdenie félelmeivel, hogy vajon sikerül-e belopnia magát a közönség szívébe.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Tartok attól, hogy miként fognak fogadni a rajongók. Nyilván lesznek a nézőknek fenntartásai, hiszen hozzászoktak a régi karakterhez, akit Barna Zsombor nagyon jól alakított. Igyekszem majd a lehető legtöbbet kihozni magamból és legalább olyan profi módon megformálni a karakterem, mint ahogy azt az elődöm tette. A forgatásokon napról napra magabiztosabb vagyok, és már a félelmeim kezdenek alábbhagyni" - mesélte a Life.hu-nak Peti.
A sorozatban a szereplőcserék mindig profi módon zajlottak, és mivel a stáb ilyenkor egy emberként segíti a színészt, az új szereplőt is biztosan rövid időn belül elfogadják majd a nézők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.