terhesség testvér Csisztu Zsuzsa gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét terhes Csisztu Zsuzsa, aki 40 éves kora felett fogja világra hozni második gyermekét. Második terhessége eleinte jobban megviselte a műsorvezetőt, mint az első, de ennek ellenére most is teljes gőzzel dolgozik.

Második gyermekét várja Csisztu Zsuzsa, akinek ez a terhessége jóval nehezebben indult, mint az első. "Amikor Krisztiánt vártam, minden annyira ideális volt, most az első három hónap sokkal nehezebb volt" - árulta el az RTL Klub Híradójának a negyedik hónapban járó kismama, aki ma már nem is tudná elrejteni gömbölyödő pocakját. A népszerű műsorvezető, aki 36 évesen szülte első gyermekét, nem aggódik amiatt, hogy 40 év felett lesz, mire megérkezik a második baba.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Ugyanazokon a vizsgálatokon esek keresztül, amelyeken az első gyermekemmel, nincs különbség." Zsuzsa kisfia, a 6 éves Krisztián már azt is eldöntötte, milyen nemű legyen a testvére. "A fiam parancsba adta, hogy fiú legyen" - nevetett Zsuzsa, aki a terhessége ellenére sem sokat pihen, hiszen épp sport szakjogászi diplomáját végzi, és a diplomamunkáján dolgozik, de a tervek szerint, mire megérkezik a második gyermeke, már négydiplomás asszony lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.