Elszólta magát Hajdú Péter - Nem alszik egy ágyban Sarka Katával

Sarka Kata ágy házasság feleség romantika Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu újságírója is jelen volt, amikor meglepő kijelentést tett a Frizbi felvételén Hajdú Péter. A műsorvezető elárulta, hogy gyermekei születése óta előfordul, hogy nem alszik egy ágyban a feleségével, Sarka Katával.

A műsorvezető a Frizbi felvétele során kotyogta el, hogy ő bizony időnként nem alszik egy ágyban a feleségével, a gyerekei ugyanis kitúrták őt. "Amióta Noncsi és Dávid megszülettek, amikor átjönnek, gyakorlatilag nem férek el a saját ágyunkban, mert ők az anyjukkal akarnak aludni és engem egyszerűen kitúrnak" - mondta el Hajdú Péter a Frizbi felvételén, aki azt is elárulta, hogy azokon az estéken, amikor gyerekei elfoglalják a helyét, hol húzza meg magát.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Mivel nincs más választásom, ezért ilyenkor a vendégszobában keresek magamnak nyugalmat" - nevetett Hajdú, akit szemmel láthatóan nem nagyon zavar a megváltozott helyzet és így is megtalálja a módot arra, hogy kettesben legyen feleségével. A műsorvezető nemrég épp Franciaországba vitte Sarka Katát, hogy a gyerekek nélkül romantikázhassanak néhány napot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.