Bajban a sztárpár? Nem adtak számlát a pásztoróra után a Korda-villában

Korda György adóhatóság Balázs Klári villa számla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre dagad a botrány a Korda-villa körül, ahol nem adtak számlát a szexrandi után. Ha ez bebizonyosodik, nagy bajba kerülhet Korda György és Balázs Klárika.

A tökéletes diszkréció érdekében nem adtak számlát a pásztorórát követően, aminek akár jogi következményei is lehetnek. Ugyanis akár egy pár órás légyottról van szó, akár egy üzleti találkozó miatt vesz ki egy szobát valaki, számlát minden esetben kötelesek adni, hogy a szolgáltatás megfizetésének nyoma maradjon - írja a Blikk. Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Korda György és Balázs Klári által üzemeltetett villában akár három órára is bérelhető szoba, hatezer forintért. A Blikk újságírói által otthagyott összeg viszont egyértelműen zsebbe ment. Kérdés, hogy ezek után Korda Györgyék hogyan számolnak majd el az adóhatóság felé.

Forrás: MTI/Illyés Tibor
Forrás: MTI/Illyés Tibor

"A nevük, amin a szobát lefoglalták, ott van a számítógépben, hogy el tudjunk számolni vele" - kezdte Korda György. "De mivel nem valós adatot adtak meg, vagyis álnéven jelentkeztek be, minket kényszerítenek rá arra, hogy hamis adatokkal számoljunk el a hatóságok felé. Úgy tudom, hogy a recepciós elkérte a személyi igazolványukat, de a kollégáik az inkognitóra hivatkozva nem akarták megmutatni, csupán egy nevet diktáltak be, ami - mint kiderült - nem is valós. A recepció az egy szolgáltatás, az a vendégért van! Mit kellett volna tennie? Elküldeni a vendéget csak azért, mert nem akarja igazolni magát? - tette fel a kérdést az énekes.

Az igazság azonban az, hogy az újságíróktól senki nem kérte a személyi igazolványát, sőt még azt sem tagadták le a recepciósnak, hogy a foglalás nem a saját nevükön történt, hanem a "titkárnő" volt az, aki elintézte a szobát telefonos egyeztetés alapján. "Évente küldik ránk a hatóságokat, valaki mindig akad, aki szeretné lerántani a leplet, de érdekes módon mindig mindent rendben találnak. Nem értem, mit kellett volna tennünk?" - értetlenkedett Balázs Klári az ügy kapcsán. "Nem mehetünk utána a vendégnek, hogy valóban csak pihenni jött, vagy éppen összebújik a szobában valakivel. A vendéglátás nem erről szól, ott minden a vendég érdekeit szolgálja. És ha kértek volna számlát, biztosan állíthatom, hogy megkapták volna" - tette hozzá Balázs Klári.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.