szerencsétlenség baleset lopás Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi pechszériája van Mádai Viviennek, aki az elmúlt napokban autóbalesetet okozott, összetörte a telefonját, amelyet aztán el is loptak tőle - tudta meg a Life.hu. Az RTL Klub népszerű műsorvezetője abban reménykedik, hogy most már véget ér a szerencsétlenség-sorozat.

Szombaton egész nap zokogott Mádai Vivien, akit egymás után értek a szerencsétlen események. "Először pénteken parkolás közben meghúztam egy autót, majd leejtette, és összetörtem az okostelefonomat, de akkor még nem sejtettem, hogy ezzel még nem értek véget a kellemetlenségek" - árulta el a Reflektor Magazin műsorvezetője. "Szombaton aztán a családommal ebédeltünk, amikor egy pillanatra őrizetlenül hagytam a táskámat, aminek a felső zsebéből valaki egyszerűn kiemelte a telefonomat" - idézte fel a Life.hu újságírójának a rettenetes pillanatokat Vivien, aki kétségbe esett, amikor rájött, hogy mi történt.

fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Szerencsére kompromittáló, szexuális tartalmú fotók nem voltak a telefonon, de pótolhatatlan családi fotók, szívemnek kedves üzenetek, SMS-ek viszont igen. És természetesen az összes telefonszám is, amelyeket nagyon nehéz lesz újra beszerezni." Az RTL Klub műsorvezetője az eseményeket követően feljelentést tett a rendőrségen, ahol azzal biztatták, hogy már számos esetben sikerült megtalálni elveszett okostelefonokat. Ráadásul Viviennek egy videofelvétel is segítségére lehet a tettes kézre kerítésében. "Amint az étterem biztonsági kamerájának felvételét megkapom, azonnal fel fogom tenni az elkövető képét a legnagyobb közösségi oldalra, hátha valaki ráismer" - bizakodott Vivien.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.