fenyegetés Michael Jackson fegyver erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két héttel halála előtt fegyverrel fenyegette meg Michael Jackson testőreit a sztár apja, aki azt mondta, azonnal lelövi azt, aki a fiának drogokat vagy bármilyen illegális szert ad. Az apa azóta sem lett szerényebb: néhány napja egy Las Vegas-i kaszinó közönsége előtt rántott fegyvert.

Fegyver nélkül el sem hagyja otthonát Michael Jackson apja, aki egyértelművé tette, hogy nem fél használni sem azt. Egy Las Vegas-is kaszinóban mindenki előtt villantotta meg fegyverét, amely szerinte olyan, mint egy pénzzel teli bankkártya.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Az esettel kapcsolatosan derült fény arra is, hogy Joe Jackson pisztolyával akarta védelmezni halála előtt a fiát. "Két héttel Michael halála előtt a szemem láttára rántott fegyvert és fenyegette meg a fia testőreit, mondván, bármelyiket azonnal lelövi, ha drogot vagy bármilyen illegális szert adnak neki."

Az apa azonban ezzel együtt nem tudta megvédeni gyermeke életét, akinek szervezetében halála után több gyógyszert találtak a toxikológusok. Jacko apja a fia halála óta is minden áldott nap magával viszi fegyverét. "Többször megfenyegettek már. Nem engedhetem meg magamnak, hogy pisztoly nélkül lépjek az utcára" - magyarázta a férfi.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.