Csak külsőre hasonlít híres húgára Rúzsa Magdi nővére

Rúzsa Magdi Rúzsa Annamária válás tehetségkutató hang énekesnő The Voice külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyeivel küszködött a harmadik Megasztár győztese, Rúzsa Magdi, akinek nővére nagy meglepetésre elindult, majd az első között esett ki a Voice-on. Annamáriának magánéleti válsága miatt hatalmas szüksége lett volna egy kis sikerre, de ezt a tehetségkutató műsor nem hozta meg számára. 

Úgy tűnik, hangjában nem, csupán külsejében hasonlít Rúzsa Magdira nővére, aki elindult a TV2 tehetségkutatóján, a Voice-on. A 32 éves nőt híres húga kísérte el a versenyre, és végig hitt benne, hogy Annamária sikerrel jár. Csak ő tudta, hogy nővérének mennyire nagy szüksége lenne egy kis biztatásra.

"Épp egy nehéz időszakon vagyok túl, most váltam el, és újra akarom kezdeni az életemet" - árulta el Annamária, aki nagy reményekkel lépett színpadra. Kissé remegő hangon, itt-ott hamiskásan énekelt, de Malek Andrea ennek ellenére majdnem megnyomta a gombot, ezzel jelezve, hogy szeretne foglalkozni a tehetséggel.

Rúzsa Magdi a stúdión kívül várakozott, és amikor látta, hogy nővére nem jár sikerrel, arcát kezébe temetve zokogott. "Annyira drukkoltam, hogy sikerüljön neki. Szüksége van egy kis sikerre, biztatásra" - sírta el magát az egykori Megasztár-győztes. A Mesterek azonban nem érezték elég erősnek Annamária produkcióját, így a frissen elvált asszonynak vissza kell térnie szülőfalujába, Kishegyesre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.