A VV-szereplő köpése miatt újra nyomoz a rendőrség

rendőrség köpés Való Világ nyomozás VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb kihallgatásra került sor VV Cristofel ügyében a VIII. kerületi rendőrkapitányságon, mégpedig Cristofel köpése miatt. Október elején VV Veronikát, most pedig a verekedős VV-szereplőt hallgatta meg a rendőrség, amely újraindította a nyomozást az ügyben. 

Life.hu
Life.hu

Miután a vádemelésről nem lehetett dönteni, újabb nyomozást rendeltek el. Mint ismeretes, áprilisban a kubai macsó úgy megverte szerelmét, hogy a lány kórházban kötött ki, ezenkívül le is köpte őt, és ezzel becsületsértést követett el. Veronika a kórház elhagyása után azonnal a rendőrségre sietett, ahol feljelentést tett Cristofel ellen személyi szabadság megsértése, könnyű testi sértés, zaklatás és tettleges becsületsértés ügyében, amelyet az ügyészség elfogadott. A jogi képviselők szerint mindkét fél nyitott volt arra, hogy közvetítői eljárás segítségével megtörténjen a bocsánatkérés, ám erre valahogy mégsem került sor.

Life.hu
Life.hu


"Becsületsértés tekintetében tartottak kiegészítő kihallgatást. Ennek a teljes tisztázása volt a cél, igaz, ügyfelem már tett ebben teljes körű beismerő vallomást. Mégegyszer elemzik a történteket, hányszor és hogyan történt meg a leköpés. Ugyanakkor újabb tanú meghallgatására is sor fog kerülni, ugyanis neki az egész ügyre pontos rálátása van. A rendőrség úgy látta, hogy fontos lenne őt is meghallgatni, így tovább folytatódik a nyomozás" - adott tájékoztatást dr. Berényi András, VV Cristofel jogi képviselője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.