X-Faktor mentor Keresztes Ildikó sírás Zámbó Krisztián versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikónak sikerült kihoznia mentoráltjából a kisfiút. Zámbó Krisztián újra sírni tudott, pedig erre nem volt példa, mióta elvesztette híres édesapját - tudta meg a Life.hu.

Zámbó Krisztián édesapja elvesztése óta folyamatosan küzdött önmagával és az érzelemivel, hiszen éppen abban az életkorban maradt apa nélkül, amikor a legsérülékenyebb egy fiatal. Az X-Faktorban azonban végre sikerült újra kisgyermekké válnia.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Ildikó képes arra, hogy kihozza belőlem a kisfiút, akit én már nagyon régen elveszítettem. Ő egy fantasztikus személyiség, akiben hatalmas tűz lobog, és úgy gondolom ezt nekünk meg kell tanulni átvenni tőle. Ildi tele van érzelemmel és szeretettel, ezért nagyon boldog vagyok, hogy ő lett mentorom" - mesélte a Life.hu-nak Krisztián.

"Nem szoktam előre készülni egy-egy beszélgetésre, amikor a versenyzőimmel leülök. Ilyenkor ösztönből próbálok közelebb kerülni a lelkükhöz, hiszen dolgozni is így tudunk majd együtt. Minden ember másképpen érzékeny, és nekem ezért el kell jutnom hozzájuk. Krisztián esetében azt gondolom, az ösztöneim és a megérzéseim segítségével sikerült őt abban segítenem, hogy megtudta mutatni a mélyebb érzéseit" - mesélte Ildikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.