összeomlás Fehér Adrienn dráma tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas dráma zajlott le a The Voice versenyzője, Fehér Adrienn életében. A kétgyermekes anya, aki mindent feladott a családjáért, egyik napról a másikra ébredt rá, hogy a férjének külföldön is van egy családja. Az énekesnő azonban előnyt formált a tragikus helyzetből és újrakezdte az életét - tudta meg a Life.hu.  

Komoly lépés volt Fehér Adrienn életében, hogy elindult a The Voice-ban. Az énekesnő, aki már számos musicalfőszerepet játszott el, és akit Cserháti Zsuzsa az utódjának tartott, másfél éve hihetetlen drámát élt át - tudta meg a Life-hu.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Adrienn ezzel a versennyel lehetőséget szeretett volna adni magának az újrakezdésre. "2011-ben derült ki, hogy a munkamániás férjem, aki külföldön dolgozott, egy másik életet élt tőlünk távol. Először ebben a helyzetben kizárólag a drámát láttam, hiszen én a családom miatt tudatosan lemondtam az addig sikeres karrieremről, és amikor szembesültem a valósággal, hirtelen mindent újra kellett kezdenem. Ráadásul mindezt úgy, hogy a gyermekeim a lehető legkevésbé szenvedjék meg" - emlékszik vissza az embert próbáló időszakra Adrienn, akinek a The Voice is egy hatalmas lépés az újrakezdés felé.

"Az elmúlt években sikeres musicalekben, Disney-rajzfilmek, reklámfilmek szinkronjában és még számos egyéb területen bizonyítottam. Most azonban a Voice-ban való szerepléssel szeretném elérni, hogy végre tudatosuljon mindenkiben, ki vagyok, és mit tudok" - mondja az énekesnő, akinek nem a TV2 énekversenye volt az egyetlen megmérettetés az életében az utóbbi hónapokban. Együttesével, a Singers Streettel Tajvanban indultak el egy versenyen, amelyet megnyertek, és ezzel hatalmas lehetőségeket kaptak. "Akár a külföldi karrier lehetősége is nyitva áll előttünk. Abban reménykedem, hogy a Voice segítségével pedig a hazai szakma is még inkább jegyezni fog, és talán sok szép új feladatot kapok" - mondta el reményeit a Voice versenyzője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.