A halálát kívánták az X-Factor versenyzőjének

Anglia szórakozás tehetségkutató műsor show énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kifütyülték és gonosz megjegyzésekkel illették a brit X-Factor versenyzőjét, Christopher Maloney-t az interneten, miután sikeresen továbbjutott a tehetségkutató műsorban. 

Kifütyülte a közönség a vasárnap esti X-Factor versenyzőjét, mikor kiderült, továbbjutott a műsorban, maga mögött hagyva a sokak által kedvelt és tehetségesebbnek tartott Ella Hendersont és James Arthurt.

www.twitter.com
www.twitter.com

A gyűlölködő megjegyzések azonban azóta sem hagytak alább: többen egyenesen a halálát kívánták egy közismert mikroblogoldalon. A helyzet odáig fajult, hogy a brit tehetségkutató munkatársai közül többen fontolgatják, feljelentést tesznek az aljas kommentelők ellen és ezzel a rendőrséget is bevonják az ügybe. A harmincnégy éves tehetséget ezen felül többen megvádolták azzal, hogy azért gyűjtött össze a továbbjutásához elég szavazatot, mert saját költségén önmagára voksol.

Christopher teljesen letört az őt körülvevő ellenségeskedéstől: "Mégis hogy engedhetném meg magamnak, hogy magamra szavazgassak, mikor a saját számláimat sem tudom kifizetni? Az X-Factor nem jelent nekem bevételi forrást, és ezt bizony igencsak megsínylem."
Többen igencsak ellentmondásosnak tartják ezt azon kijelentésével, miszerint egyszer elszólta magát, hogy "néhányszor felkapja a telefont..."
A brit tehetségkutató sztárja cáfolta azon pletykákat is, miszerint úgy viselkedik, mint egy díva."Igyekszem két lábbal a földön járni, és nem hibázni. Ugyanaz az ember vagyok az életben, mint a színpadon."

Zámbó Krisztiánt már a családja is szégyenli! Kattints a cikkért ide!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.