örökség Komár László hangfelvétel titok gondoskodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagybeteg Komár László már idén februárban felkészült rá, hogy hamarosan meg fog halni. Épp ezért készített három darab nyolcvanperces hangfelvételt kislánya számára, amelyek segítségével biztosította Karolina jövőjét - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén.

Halála előtt Komár László kislánya keresztapjára, Stark Ferencre bízta azt a három hangfelvételt, amelyekben Karolina jövőjéről gondoskodott - tudta meg a Life.hu a Frizbi ma esti adásának felvételén. A kislány keresztapja gondosan őrzi a csomagokat, ám azt ő maga sem tudja, hogy milyen értelemben gondoskodnak azok Karolina jövőjéről.

www.komarlaszlo.hu
www.komarlaszlo.hu

Amikor Hajdú Péter arról faggatta, hogy vajon egy titkos bankszámlaszám elérhetőségét rejtik-e a kazetták, csak annyit mondott: "Nem tudom. Én sem ismerem a kazetták tartalmát. Csupán annyit, amit Laci a felvételről elmondott" - árulta el Komár lányának keresztapja, aki szerint Komár már az év elején tudta, hogy mi vár rá, ezért is készítette el még időben a három darab, egyenként nyolcvanperces felvételt. "Februárban Laci már biztosan tudta, hogy meg fog halni, ezért mondta el gondolatait lányának azzal, hogy Karolina a hangfelvételeket a 18. születésnapján, vagyis 2022. október 15-én kaphatja meg" - árulta el Stark Ferenc, aki szerint az énekes szerette volna, hogy a csomag ne jusson volt feleségei kezébe, kizárólag Karolina hallgathassa meg azokat. "Laci átadta nekem a kazettákat tartalmazó csomagot és annyit mondott: ezt már rád bízom, egyik nőnek se add oda. Még egy diktafont is csomagolt hozzá, mert ki tudja, hogy mire Karolina betölti a 18. évét, vajon lesz- e még eszköz, amivel lejátszhatja a felvételeket."

Stark Ferenc és a nagybeteg énekes utolsó nagy beszélgetéséről Komár kérésére szintén készült egy felvétel, ennek rövid részletét a ma esti Frizbiben lehet majd megismerni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.