Modor Militádész halott apa segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már öt éve, hogy egy súlyos betegség következtében Modor Militádész elveszítette az édesapját, ennek ellenére úgy érzi, hogy élete minden fontos pillanatában mellette áll - tudta meg a Life.hu. Az énekes szerint akkor is mellette állt az édesapja, amikor fellépett a Voice színpadára.

Annak ellenére, hogy édesapja már 5 éve meghalt, Modor Miltiádész még mindig úgy érzi, hogy apja mellette áll élete minden fontos pillanatában. "Bármikor elbizonytalanodom, úgy érzem, hogy apa szól hozzám, tanácsot ad. Legyen az magánéleti vagy karrierkérdés. Biztos vagyok benne, hogy akkor is segített nekem, amikor a Voice színpadára léptem" - árulta el a jóképű Miltiádész, aki nem véletlenül nyűgözte le Mező Misit kidolgozott felsőtestével. Amerikában dolgozott személyi edzőként, ahonnan édesapja betegsége miatt kellett végleg hazatérnie.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

"Háromszor másfél évig dolgoztam Amerikában egy küzdősport-központban gyorsasági személyi edzőként. Legutóbb, amikor hazajöttem, édesapám már nagyon beteg volt, ezért nem is mentem vissza. Tudtam, hogy hamarosan nekem kell betöltenem a családfő szerepét" - idézi fel a nehéz időszakot a 32 éves versenyző, aki az éneklésnek szeretné szentelni az életét. "A sport és a zene egyaránt fontos az életemben. Szabadúszó színészként évekig játszottam musicalekben, sokszor főszerepeket. Nagyon hiányzik a színpad, és remélem, hogy a Voice segítségével megmutathatom magam az egész országnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.