Caramel segíti a Voice nehéz anyagi helyzetben lévő versenyzőjét

Caramel Molnár Ferenc Caramel anyagi helyzet The Voice segítség énekverseny tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztos megélhetést és az énekesi karrier lehetőségét adta Caramel a Voice-ból kiejtett versenyzőjének, Solt Klaudiának. A lány a jövőben egykori Mestere mögött fog vokálozni - tudta meg a Life.hu.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Hatalmas lehetőséget adott Caramel az egyik versenyzőnek, Solt Klaudiának, aki a Voice első párbajadásában esett ki. A tehetséges, de nehéz körülmények közül érkezett lány Caramel vokalistájaként kezdheti meg a karrierjét - tudta meg a Life.hu. "Klaudia nagyon tehetséges és nagyszerű személyisége van, ráadásul hangzásában is erősíti a csapatomat, ezért döntöttem úgy, hogy a vokalistámnak választom. Hasonló a sorsunk, ezért jólesik, hogy segíthetek neki a karrierje elindításában. Az előttünk álló koncertek anyagi biztonságot is adnak majd neki" - árulta el Caramel. A Voice-ból kiesett versenyzőt ma már nem is bántja, hogy neki kellett távoznia a versenyből.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"A párbaj után nagyon fájt, hogy nem az én nevemet mondták. Caramel ugyan a fülembe súgta utána, hogy segíteni fog, de meg se fordult a fejemben, hogy erre gondol. Most, hogy már tudom, a példaképem vokalistájaként dolgozhatok, nem is bánom, hogy kiestem. Önbizalmat ad, hogy Caramel hisz bennem és segít nekem, hogy fejlődhessek" - árulta el Klaudia, aki Oroszlányból felköltözött a fővárosba, ahol egykori versenytársainál húzza meg magát. "A párbajellenfelem, Quan is befogadott néhány napra, de a terveim szerint Bakonyi Zsolttal fogok összeköltözni, aki szintén a Voice versenyzője" - tette hozzá a tehetséges lány, aki már meg is kezdte a próbákat egykori Mesterével, akivel már a héten színpadra áll, és a tervek szerint ott lesz Caramel decemberi nagykoncertjén is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.