X-Faktor Fókusz tehetségkutató Zámbó Krisztián Antal Timea RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub nem bánná, ha a nagy műsorok férfi nyertesei után végre egy lányt ünnepelhetne, aki megnyeri az X-Faktort - írja az Origo. A hírportál szerint a csatorna a Fókusz riportjával próbálta még szimpatikusabbá tenni Antal Timit, míg Zámbó Krisztiánról nem éppen pozitív összeállítás készült ugyanabban a műsorban.

Lemaradtál? Kövesd a műsor eseményeit a blogon!



Vastag Csaba, Kocsis Tibó, Utasi Árpi, Tabáni István, László Attila, Mészáros János Elek, VV Szabolcs, VV Laci, VV Milo, VV Alekosz és VV Attila - csupa olyan férfi, akik az elmúlt években az RTL Klub nagy, saját gyártású tehetségkutatóinak vagy valóságshow-jának nyertesei voltak. A hírportál szerint nem csoda, ha a csatorna kimondatlanul is azt szeretné, hogy a most futó X-Faktort végre egy lány nyerje meg. A mezőnyt végignézve erre Antal Timinek nagy esélye van.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Ráadásul a róla készült pozitív Fókusz-riporttal a csatorna csak tovább erősíti a nézők szimpátiáját, akik már akár most szavazhatnak a versenyzőkre. A november 22-i Fókusz következő riportja Zámbó Krisztiánról szólt nem éppen pozitív hangvételben. Már a csapból is Jimmy fia folyik, akinek - valljuk be - hang nélkül van esélye, hogy megnyerje az X-Faktort, ha elég néző szavaz rá. Az Origo szerint egyértelmű, hogy a műsorban Antal Timi kampányát láthattuk Zámbó Krisztiánnal szemben. A kérdés csak az, hogy mennyire hatja meg mindez a Zámbó (Jimmy) rajongókat. Olvasd el az Origo teljes cikkét itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.