Kocsis Tibor fotózás szexi húg énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2011-es év X-Faktor-győztese, Kocsis Tibi jogosan büszke kishúgára, hiszen a szépség nemrég Nánási Pál kamerája elé állt és igazi profi modellként pózolt - tudta meg a Life.hu. A fotósorozatot a hugica ajándékba kapta bátyjától.

Nánási Pál, a Life.hu sztárszerzőjének kamerája előtt illegette-billegette magát Kocsis Tibi húga, Liza. A fotózásra az énekes kísérte el a lányt, bár tudta, hogy Pál kamerája mögött biztonságban van a testvére, hiszen korábban már Tibor is dolgozott a fotóssal.

"Egész délután sürögtek-forogtak körülöttem az emberek. Amikor megláttam a ruhákat, tátva maradt a szám. Ő öltöztette Tibót is a műsorban, jó barátságban vagyunk azóta is. Olyan volt, mint egy tinilány álma, amikor belép a hatalmas gardróbba" - mesélte Liza a Life.hu-nak.

Szeretnél te is Nánási Pál kamerája előtt állni? Jelentkezz a Life.hu átalakítására itt!



"Nyugodtan mondhatom, hogy azért Pált kértem meg erre a fotózásra, mert maximálisan megbízom benne. Én is álltam már a kamerája előtt, és az, ahogyan ő és a csapata dolgoznak, az kivételes. Tudtam, hogy a kishúgom jó kezekben lesz. Az eredmény láttán pedig biztosan állíthatom, a képek magukért beszélnek" - mesélte Tibor a Life.hu-nak.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.