Bizarr módon keres párt magának az ismert magyar énekes

párkeresés Kasza Tibor reménytelenség randi ismerkedés Frizbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen meglepő módon ismerkedik Kasza Tibi, mégsem talál párt - tudta meg a Life.hu a Frizbi vasárnap esti adásának felvételén. A Crystal együttes egykori frontembere már kipróbálta a rapidrandit is, amelynek során férfiak és nők mindössze 7-7 percet tölthetnek el egymás társaságában és ez alapján kell eldönteniük, hogy akarnak-e újra találkozni valamelyik jelenlévővel.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Kasza Tibinek már hosszú évek óta nincs komoly kapcsolata és az elmúlt időszakban számos módon igyekezett ismerkedni. Kipróbálta többek közt az úgynevezett rapidrandit is, amikor férfiak és nők 7-7 percen át beszélgethetnek egymással, és ez alatt kell eldönteniük, hogy vajon szeretnének-e újra találkozni. Csakhogy Tibinek ez az ismerkedési forma sem jött be- tudta meg a Life.hu a Frizbi vasárnap esti adásának felvételén. "Az ilyen helyeken az emberek hajlamosak mást, vagy többet mutatni magukról, mint akik valójában. Én azonban, ismert emberként, nem nagyon tudtam semmit megjátszani, mindenki azonnal tudta, hogy ki vagyok" - árulta el Tibi, aki már hozzászokott az agglegény életmódhoz, és tökéletesen tud magáról gondoskodni. "Vidéken, az erdő mellett élek, hozzászoktam az ottani életformához. Ha kell takarítok, vagy főzök, de ha nagy szükségem van rá, néha segítséget is hívok"- mondta el az énekes, akire olyan mértékben hatott ez az életforma, hogy - hatalmas stílusváltással - egy country típusú dallal fog jelentkezni a közeljövőben.

Fotó: TV2
Fotó: TV2



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.