Keresztes Ildikó miatt pszichológushoz járt a tehetségkutató versenyzője?

Mező Misi X-Faktor tehetségkutató Keresztes Ildikó The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Voice pénteki adásából kiderült, hogy Ladányi Patrícia nem jutott tovább Pákai Petrával szemben. A fiatal lány két éve az X-Faktorban is próbálkozott, akkor Keresztes Ildikó küldte haza a műsorból. Egyik ismerőse szerint Patríciát annyira megviselte a mentor döntése, hogy emiatt pszichológushoz kellett fordulnia - írja a Blikk.

Elment a hangja és pszichológushoz kellett fordulnia Ladányi Patríciának két évvel ezelőtt, amikor Keresztes Ildikó hazaküldte az X-Faktorból. A mentor akkor azt mondta, hogy Patrícia nem elég tehetséges és nem tud mozogni a színpadon - írja a Blikk. Ildikó szavai nagyon mélyen érintették a most 20 éves lányt, akinek két évébe tellett, hogy újra próbálkozzon - ezúttal a konkurens csatorna tehetségkutatójában.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

A Voice-ban Mező Misi csapatába került, a mester pedig Pákai Petrával küldte párbajozni. A lány ezúttal sem jutott tovább, de úgy tűnik, ez alkalommal jobban viseli majd a kudarcot. Édesanyja szerint egy kicsit sírt a párbaj után, de mivel szeretettel fordultak felé a mesterek és nem sértették meg az önérzetét, nem keseredett el annyira. A bulvárlap megkereste Keresztes Ildikót is, aki már nem emlékszik Patríciára. Véleménye szerint ha a lány most is kiesett, ő sem döntött olyan rosszul két éve - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.