Meglepő titok derült ki a magyar színésznőről

sztárpár énekesek operett Polyák Lilla emo Homonnay Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki nem gondolná az operett világában népszerűvé vált Polyák Lilláról, hogy főiskolás korában igazi "emós" volt. Ezt férje, Homonnay Zsolt mesélte el DTK Show csütörtöki adásának felvételén - tudta meg a Life.hu.

Harmadéves volt musicalszakon Homonnay Zsolt, amikor először pillantotta meg későbbi feleségét, Polyák Lillát. "Bejött a büfébe egy szép, magas lány. Prózai osztályba járt, és nekik volt egy nagyon erős művészi attitűdjük, mélyen drámai külső tartozott ehhez" - csipkelődött Zsolt bájos feleségével a DTK Show stúdiójában - tudta meg a Life.hu. Ahogy Lilla akkoriban kinézett, azt ma emósnak hívnák, mindenesetre a vastag fekete szemkontúr biztosan távol állt az Operettszínház sztárjának mai imidzsétől. "Olyan volt, mint egy Csehov hős" - tette hozzá Zsolt, de persze Lilla sem maradt adós a válasszal, amiből egyértelművé vált, milyen szakadék is feszült akkoriban a leendő prózai és musicalszínészek között. A házaspár D. Tóth Krisztának azt is elmesélte, hogy Zsolt egy közös fellépés és az arra való állandó próba ürügyével környékezte meg Lillát. Zsolt taktikája bevált: szerelmük több mint másfél évtizede tart.

Fotó: DTK Show
Fotó: DTK Show

A házaspár két gyermekükkel, Zsomborral és Bulcsúval érkezett a stúdióba. Kriszta meg is lepődött, hogy az első percekben a srácok fegyelmezetten üldögéltek a kanapén. Aztán persze a szülők cinkos kacsintással elárulták a műsovezetőnek, hogy mindezt tetemes mennyiségű fagyi ígéretével érték el. Ezután persze a rengeteg játékkal lekötött gyerekek belakták a stúdiót, igazi családias karácsonyi hangulatot teremtve az ünnepek előtti utolsó DTK Show-ban, amelyet december 13-án láthatnak a nézők.

Fotó: DTK Show
Fotó: DTK Show

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.