Valóra váltotta a mesebeli álmot az X-Faktor győztese

nyertes X-Faktor Oláh Gergő álom énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Messziről indult el akárcsak a mesében a legkisebb királyfi, és a dobogó legfelső fokáig jutott. Álmai valóra váltak az X-Faktor győztesének, akárcsak a mesebeli királyfinak.

Oláh Gergő maga sem gondolta, hogy egyszer ő lesz az az ünnepelt győztes, aki megnyeri az X-Faktor harmadik szériáját. Messziről indult, faleveleket gereblyézett közmunka programban, bár voltak zenészek a családjában, ösztönösen tanult zenélni, családját nem tudta olyan szinten eltartani, ahogy szerette volna. Aztán Gergő elindult és megmutatta, hogy az ember bárhonnan kitörhet, ha van elég hite és akarata.

Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence
Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence

"A tehetségem megmérettetésén túl én a családomért, a két pici gyermekemért és a feleségemért is jelentkeztem a műsorba. A kezdetekkor még csak álmodoztam arról, hogy van esélyem megnyerni a versenyt, aztán ahogy haladt a műsor egyre közelebb kerültem az álmomhoz. Nagyon messziről indultam, akárcsak a mesében a legkisebb királyfi, és sikerült valóra váltanom a legnagyobb álmom. Szavakba sem tudom önteni azt az érzést, amikor Ördög Nóra az én nevemet kiáltotta utoljára. Úgy fogalmaznék, hogy egy csodaszép mesének lettem a részese" - mesélte mosolyogva a Life.hu-nak Gergő.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.