Egyelőre nem készül újra férjhez menni Jennifer Lopez

házasság párkapcsolat Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez egy ideje táncosával, a nála jóval fiatalabb Casper Smarttal jár, de házasságról még szó sincs.

Tipp! Sztárparádé a Galmour díjátadón! Kattints a galériáért!


Az American Idol tehetségkutató zsűritagja tagadja a pletykákat, miszerint Mexikóban feleségül ment 24 éves kedveséhez, aki adoptálni akarja két gyermekét, Maxot és Emme-t. "Ennek a pletykának az égvilágon semmi alapja sincs" - vallotta Jennifer a Us Weekly magazinnak. Az énekesnő elárulta, most egyszerűen csak boldog új kedvese oldalán, kapcsolatuk pedig közel sem olyan komplikált, mint amilyen a férjével, Marc Anthonyval volt.

Northfoto
Northfoto

Januárban JLo azt vallotta, fogalma sincs arról, mikor megy férjhez legközelebb. "Nem tudom. Meglátjuk. Most még nincs itt az idő, hogy ilyeneken gondolkodjak" - vallotta akkor a sztár. Lopez menedzsere és gyermekeinek keresztapja, Benny Medina nemrég a következőket mesélte JLo terveiről: "Mi nemrég beszéltünk a párkapcsolatokról és Casperről Jennel. Jen azt mondta, a korkülönbség nem gond közöttük, az azonban sokkal jobban zavarja, hogy egy olyan szerelemből lépett ki, ahol nem kapta meg azt, amit akart. Azt is hozzátette, hogy nyitott, és ha valaki mély benyomást tesz rá, akkor annak nyert ügye lesz."

Tipp! Megasztárok mutatták be nekünk új otthonukat. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.