szakács hízás Jamie Oliver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régen láttuk a sztárszakács Jamie Olivert, így a róla készült legfrissebb képekről megállapíthatjuk, hogy jó pár kiló felszaladt kedvenc konyhatündérünkre.

Tipp! Sztárok, akik botrányosan elhíztak! Kattints a galériáért!


Az egykor teljesen normális testalkatú Jamie Oliver az utóbbi időben hanyagolta az edzést és feltehetően sokat nassolt, mert felszaladt rá jó néhány kiló. Ez azért is érdekes, mert a sztárszakács mostanában épp Ausztráliában, Melbourne-ben kampányol az elhízás és az egészségtelen ételek ellen, ennek ellenére épp a mondandója ellenkezőjét mutatja. Jamie arról is beszélt a kenguruk földjén, mit is kellene tenni ahhoz, hogy már a gyerekek is megtanuljanak helyesen táplálkozni, és elmondta, hogy a rossz statisztikák a kicsik életét is nagyban befolyásolják.

AFP
AFP

Jamie Oliver 2004-ben és idén február végén

Úgy tűnik, Jamie már nemcsak a gyors és egyszerű receptek, de az egészséges életmód nagykövete is - ha ez így van, akkor éppen neki nem szabadna hagynia, hogy azok a fránya pluszkilók felkússzanak rá.



A fejünkbe vettük, hogy lefogyasztjuk az országot!

Te hány kilótól szeretnél megszabadulni 3 hónap alatt?



Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Tipp! Borzasztóan néznek ki, mégis tovább sanyargatják magukat. Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.