Joshi Bharat Frizbi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Képtelen volt a kötelességére Joshi Bharat: édesanyja "máglyája" alatt meggyújtani a tüzet. A műsorvezető először mesélt a tragédiáról, és élete egyik legjelentősebb eseményéről édesanyja halálával kapcsolatban.

Tipp! Levetkőztették a TV2 műsorvezetőjének feleségét. Kattints a galériáért!


Joshi Bharatot először kísérte el a felesége, Csilla egy televíziós showműsor felvételére. A pár a Frizbiben olyan titkokat is elárult a magánéletéről, amelyről korábban soha, senkinek nem beszéltek. Most derült ki az is, hiába élnek együtt több mint húsz éve, sosem hajtják álomra együtt a fejüket.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

"Külön hálószobánk van, mindkettőnknek a saját kis birodalma, saját franciaággyal. Joshi egyébként is nagyon horkol, nem tudnék tőle aludni" - magyarázta Csilla Hajdú Péter kérdéseire válaszolva.

A TV2 műsorvezetője, sorselemző mindemellett most először mesélt édesanyja haláláról is. "Januárban kaptam egy telefont, amit már vártam, tudtam, egyszer el kell indulnom. Még időben odaértem. Édesanyám meglátott, és megkérdezte: Ideértél, fiam? Igen" - válaszoltam. "Most már ne menj el. Én elalszom - mondta az anyám, és elaludt" - emlékezett Joshi meghatottan. Elmondása szerint élete egyik legmeghatározóbb élménye volt édesanyja elvesztése, és egyben megnyugvás is. Az idős asszony ugyanis néhány éve balesetet szenvedett. "Azóta is rengeteget imádkoztam, hogy szép csendben menjen el, hogy ne szenvedjen már többet" - mondta ezzel kapcsolatban Joshi. Arra azonban ezúttal már képtelen volt, amire korábban gyerekként még igen. "A hagyományok szerint vagy a legidősebb, vagy a legfiatalabb fiúnak kell meggyújtania a halottat Indiában. Az édesapámmal is így volt régen. Most azonban nem ment. Képtelen voltam rá. Elvonultam egy parkos részre, leültem, és onnan néztem, mi történik" - mesélte meghatottan a műsorvezető.

GYLF

Tipp! Provokatív képeken a szexszimbólum. Kattints a galériáért! (+18)



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.