Bajor Imre Hajós András Gálvölgyi János Heti Hetes Jáksó László Farkasházy Tivadar megszűnés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta arról szólnak a hírek, hogy a gazdasági válság miatt megszűnik az RTL Klub egyik legrégebbi műsora, a Heti hetes. A napokban azonban kiderült, hogy az RTL2 veszi át a talkshow-t.

Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője és producere korábban elmondta, hogy a döntés csupán gazdasági okokra vezethető vissza, mert a show túl drága a csatornának. Az 500. adásban Bajor Imre, Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Jáksó László, Hajdú Steve, Hajós András és Farkasházy Tivadar szerepelt. A műsorban volt nosztalgia bőven - a szereplők felelevenítették az utóbbi éveket - írja az Origo.hu.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Hajdu Steve a szünetben derűlátóan szemlélte a helyzetet: "Gyakran megállítanak az utcán, és megkérdezik, hogy tényleg igaz-e. Azt szoktam mondani nekik, én nem akarom elhinni, hogy vége, és nagyon bízom abban, hogy lesz folytatás. Világ életemben optimista ember voltam, mindig csak az adott célra koncentrálok. Most éppen arra, hogy az utolsó adás is jó legyen, a néző jól szórakozzon, és hogy mi lesz a jövő, azt majd meglátjuk" - mondta Hajdu az Origo.hu-nak. "Minden évben elmegyünk nyári szabadságra, úgyhogy ez egyelőre ugyanolyan érzés, mint az elmúlt tizenhárom évben, csak most egy héttel előbb zárunk. Mindenki bizakodó, hogy ez nem múlik el, bár egyszer mindennek eljön a vége, ezt el kell fogadni. Már így is televíziós történelmet írtunk" - vallotta az Origo.hu-nak Bajor Imre.

A show végéhez közeledve Jáksó László megkapta az RTL Klub levelét, amiben az állt, hogy a csatorna úgy döntött, 2012 októberétől az RTL2 sugározza a Heti hetes adásait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.