Viszik a fóti házat? Bankoknál könyörög hitelért Stohl

műsorvezető csőd hitel Stohl András törlesztőrészlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nagyobb a baj Stohl András háza táján, mint azt sokan gondolták. A színészt már az adóhatóság is üldözi, sőt, gondok vannak fóti házának hitelével is. Stohl a bankkal próbál egyezkedni.

Átalakítunk! Igazi trendi csaj lett a kisgyermekes anyukából. Kattints a galériáért!


Mint ahogyan azt a Life.hu megírta, súlyos anyagi gondok emésztik Stohl Andrást. A színész nem kap fizetést az RTL Klubtól, a színházban keresett pénz pedig vajmi kevés arra, hogy havi több százezres kiadásait fedezni tudja. Ráadásul egy közelmúltban hozott törvény alapján a következő könyvéért sem kaphat egy fillért sem.

Fotó: MTI/Fotó: Koszticsák Szilárd
Fotó: MTI/Fotó: Koszticsák Szilárd

A bajt csak tetézi, hogy Stohl cége végrehajtás alatt áll, sőt, megtudtuk, hogy a színésznek nemcsak a NAV-val gyűlt meg a baja, hanem a bankkal is, hiszen hatalmasra rúgott fóti házának havi törlesztőrészlete, ami szintén komoly nehézséget okozott a színésznek. Stohl most próbál a bankkal egyezkedni, de a tét nem kevés: a fóti háza.

Tipp! Bruce Willis Budapesten! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.