Holtan találták az MTV népszerű műsorának sztárját - Túladagolhatta magát

halál valóságshow Kábítószer-túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap talált rá Joey Kovarra egyik barátja annak chicagói házában - az amerikai valóságshow-sztárral vélhetően kábítószer-túladagolás végzett.

A 29 éves Joey Kovarra egyik barátnője talált rá tegnap - a fiatal férfi a földön feküdt vérző orral és füllel, írja a TMZ. Az MTV Real World: Hollywood című valóságshow-jában feltűnt, majd a Celebrity Rehab with Dr. Drew című műsorában is látott 29 éves Joey vélhetően kábítószer-túlagadolás áldozata lett.

Kovar jó ideje küzdött a kábítószer-függőségével. A USA Today szerint 2007-ben már egyszer alávetette magát egy elvonókúrának, ami azonban nem sok sikerrel járt, majd 2010-ben ő is azok között a sztárok között volt, akik az Amerikában rendkívül népszerű Dr. Drew-tól kértek segítséget a leszokáshoz a Celebrity Rehab című műsor keretében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.