kórház Rosie O Donnell szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosie O'Donnell igazán szerencsés, hiszen nemrég túlélt egy szívrohamot.

A népszerű műsorvezető a napokban szívrohamot kapott, de már otthon lábadozik. Rosie elmesélte, aznap, amikor szívrohamot kapott, futni ment, és egy túlsúlyos nőnek is segített kiszállni a kocsijából. Pár órával később mindkét karja és a mellkasa is fájni kezdett. "Először azt hittem, meghúztam az egyik izmom, de kivert a víz és hányingerem lett, gyorsan rákerestem a női szívroham tüneteire a neten" - mondta Rosie, aki gyorsan bevett egy aszpirint, és hívta a mentőket. "Csináltak egy EKG-t, ami kimutatta, hogy a szívereim 99%-ban el voltak záródva. Istennek adhatok hálát, hogy hívtam a 911-et" - írta a sztár a weboldalán, aki valódi csodának titulálta a történteket.

O'Donnell kedvesére, Michelle Roundsra is rájár a rúd: a nőnél a hónap elején daganatot diagnosztizáltak, és bár a daganat jóindulatú, de nagyon agresszíven növekszik, így műteni kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.