párkapcsolat férfi utazás romantika szerelem szórakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyárnak lassan vége, ami nem jelenti azt, hogy nem érezheted még jól magad az utolsó forró napokban. Ha szeretnéd elmélyíteni a párkapcsolatodat, lepd meg olyan lenyűgöző kalandokkal a szerelmedet, amiket nem tehetsz meg más évszakokban. A Life.hu most elárulja azokat a szórakoztató és pénztárcabarát randiötleteket, amelyek csodálatos lehetőséget nyújtanak a pihenésre és a meghitt együttlétre.

1. Kalandozz az érzékek játszóterén

Az új és kreatív ötletek nagyon fontosak egy kapcsolatban, és a férfiak szeretik azokat a nőket, akik izgalmas meglepetéseket tudnak okozni. Az erotikus felnőtt társasjátékok remekül feldobják a szexuális életet: az előjátéknak is kiváló sztriptíz-pókernek nincsenek szigorú játékszabályai, a Szexi Dartsban pedig minden találatnál le kell dobnotok egy-egy ruhadarabot. Ha érdeklődtök a keleti szextechnikák iránt, merüljetek el a Káma Szútra társas rejtelmeiben, mely segítségével elsajátíthatjátok az alap- és haladó tantrikus módszereket, vagy próbáljátok ki a több mint 400 csábító ötletet tartalmazó "Monogámia" nevű játékot, ami a párkapcsolat minőségét egy teljesen új szintre emeli. Az élvezetek fokozása érdekében bevethetsz intim hangulatvilágítást, kellemes háttérzenét, és az estét befejezheted egy izgató páros masszázzsal.

Thinkstock
Thinkstock

2. Élvezd a nyárutót a balkonon

Ha van erkélyed vagy teraszod, nincs annál lazítóbb élmény, mint a fülledt nyári éjszakán koktélkreációkkal kedveskedni a párodnak. A különleges estére készülj valamilyen szép, színes ruhával, egy szexi magas sarkúval, és erre az alkalomra feldobhatsz egy kicsit extrémebb sminket is. Igazi romantikus hangulatot teremthetsz színes lampionokkal, rózsaszirmokkal, apró mécsesekkel, a tökéletes éjszakát szerelmi vágyfokozó füstölőkkel pedig még izgatóbbá varázsolhatod. A Pezsgős álom fenséges nyári koktél, amit könnyű elkészíteni: először hűtsd be az italokat, majd egy shakerben erősen rázz össze pár jégkockát 3 evőkanál grenadine-nal, 3 evőkanál Cointreau-val és 2 evőkanál brandy-vel. Öntsd ki az italt poharakba, végül lassan keverj hozzá 2 csésze hideg pezsgőt. Szervírozd koktélcseresznyével és friss eperrel.

3. Lepd meg egy szexi autómosással

Szeretnéd felfrissíteni a szerelmi életed, és az eddigiektől eltérő módon kimutatni érzéseidet? Ha egy kicsit lusta típus a kedvesed, ráadásul nem szeret takarítani, jutalmazd meg ezen a nyáron valami merőben szokatlan dologgal. Ahhoz, hogy a lehető legtöbb élvezetet hozd ki ebből a kötelező mutatványból, nem árt néhány apró útmutató. Bújj dögös fürdőruhába, ragadj a kezedbe vödröt és egy habzó szivacsot, majd permetezd le vízzel az autót, és kefélgesd nagy átéléssel a szőnyegeket - ne aggódj, azért olajcserét nem kell végezned. Takarítás közben játékosan ugrathatjátok egymást, vízipisztoly-háborúzhattok a móka kedvéért, de erotikus fotókat is készíthetsz csuromvizes testedről. Hidd el, párod értékeli majd erőfeszítéseidet és azt, hogy valójában milyen sokoldalú nő vagy.

4. Lakomázz édes kettesben

Bár kissé elcsépelten hangzik, de tényleg remek móka egy napsütéses piknik, ahol zavartalanul élvezhetitek egymás társaságát és jókat cseverészhettek. Ásd elő a piknikkosarat, és irány a közeli tó vagy park, egy olyan árnyékos, félreeső hellyel, ahol senki sem zavar a jelenlétével. A fűben heverészéshez elengedhetetlen kellék a puha pléd, egy üveg finom rozé, a szezonális alapanyagokból pedig olcsó és fenséges lakomát készíthetsz. Egy szabadtéri piknik nem teljes zene nélkül, készíts a kedvenc dalaidból egy válogatás CD-t, és pakolj a kosárba társasjátékot, kártyát vagy tollasütőt, amivel eltölthetik a közös étkezés utáni időt.

5. Éld át újra gyermekkorod élményeit

A vidámpark egy olyan helynek tűnhet, ahol csak a tinédzserek lógnak, de az igazság az, hogy soha nem lehetsz túl öreg ahhoz, hogy felülj a hullámvasútra és felidézd régi emlékeidet az elvarázsolt kastélyban. Remek időtöltés vattacukrot majszolgatni, a céllövöldében vicces bóvlikat nyerni, és az óriáskerék tetején nosztalgiázni a kedveseddel. Sokkal könnyebben kifejezheted az érzelmeidet, ha jól érzed magad és felszabadult vagy, arról nem beszélve, hogy nőies oldalad is megmutathatod, ha félelmedben párod ölelő karjaiba kapaszkodsz. A vidámpark sokkal nosztalgikusabb program, mint beülni egy zsúfolt kávézóba, valamint arra is nagyszerű lehetőség, hogy megosszátok egymással azokat a régi történeteket, amiket talán nem is tudtatok a másikról. Ha szórakoztató kikapcsolódásra vágysz, ide érdemes ellátogatnod: http://www.vidam-park.hu/, http://annagora.com/hu/, http://www.vidampark.hu/

Fotó: Budapesti Vidámpark
Fotó: Budapesti Vidámpark

6. Add át magad a "vintage" érzésnek

Bár az autósmozizás fénykora lejárt, az '50-es és '60-as évek legnépszerűbb randiötlete ma is trendi, és legalább olyan romantikus, mint régen. Mozizás előtt tankolj fel a kedvenc ételeiddel, és vigyél magaddal takarót, párnákat, hogy az ülések extra kényelmesek legyenek. A szabad ég alatt bemutatott filmek előnye a hagyományos mozikkal szemben, hogy a kocsiban a vetítés alatt bármiről és bármikor beszélgethettek, szenvedélyesen csókolózhattok - azért ne kövessetek el szeméremsértés elleni bűnt - úgy, hogy senki nem fog unos-untalan rátok pisszegni. Az autósmozikban gyakran vetítenek klasszikus és retro filmeket, melyek sejtelmes és csodába ejtő világba vezetnek, így megadják az alaphangulatát az otthoni nagy hancúrozásnak.

7. Pörgesd fel a szenvedélyt!

Szeretnéd elkápráztatni a párodat valami igazán egyedivel és különlegessel? A mambótánc maga az érzékiség, a temperamentum és a játék, amiben kitüntetett szerepe van a jellegzetes csípőmozdulatoknak. Vegyél néhány latin táncórát, és mutasd meg, mennyire érzéki és tüzes démon lakozik benned. Még ha a kedvesed eleinte kétballábasnak is tűnik, meg fogsz lepődni, hogy milyen gyorsan megtanulja a mambó alaplépéseit. Egy sejtelmesen áttetsző felső, egy kancsó jéghideg gyümölcsös sangria, és mindehhez forró latin ritmusok - garantáltan beindul a pasid szexuális fantáziája, és teljesen új dimenziók nyílnak meg előttetek.

8. Csillagles a holdfényben

Túl nagy a forróság a városban, ezért kimenekülnél a hűvös természetbe? A nyár egyik legromantikusabb élménye távol a világ zajától egy félreeső dombtetőn gyönyörködni a csillagokban és a hatalmas sötét égboltban úgy, hogy senki sincs a közelben. Vigyél magaddal termoszban forró kávét és fényképezőgépet az élmények megörökítéséhez. Távcsővel szemügyre veheted az egész univerzumot, és nem árt egy vastag takaró vagy hálózsák, mert hajnalban még igencsak hűvös van. Itt nincs is más dolgotok, mint kényelmesen hátradőlni, órákon át élvezni a csendet, és kívánni valamit, ha felfedeztek egy hullócsillagot. Ha szeretnél extra romantikát csempészni az estébe, szerelkezz fel egy üveg finom pezsgővel vagy különleges ízű csokoládéval, amik még teljesebbé teszik ezt a hihetetlen élményt.

Thinkstock
Thinkstock

9. Újítsd meg a párkapcsolatod

Csak az együtt töltött minőségi idő - amikor teljes figyelmeddel ajándékozod meg a másikat - segíthet elmélyíteni a kettőtök közti szeretetet, intimitást és kötődést. Ha kreatív és pénztárcakímélő időtöltést keresel, az interneten böngészve rengeteg változatos programra bukkanhatsz, legyen szó színházról, zenéről, irodalomról vagy táncról. A közeledben mindig találhatsz egy olyan klubot, ahol épp egy új zenekar játszik, vagy egy feltörekvő művészt, aki szeretné a nagyközönség elé tárni alkotásait. Sok helyütt szerveznek szabadon látogatható táncórákat, filmvetítéseket, kiállításokat és humoresteket, melyek garantáltan feldobják a hangulatot, és különlegessé teszik az együtt töltött órákat.

10. Hódolj a mozgás örömének

Egy közös sportélmény tökéletes randiprogram, ráadásul sokba sem kerül. Vegyétek elő a régi görkorcsolyát, pattanjatok rollerre, tandemre, vagy béreljetek robogót, mert így olyan eldugott helyeket is felfedezhettek, ahová autóval nem hajthattok be. Játsszátok el, hogy turisták vagytok, akik nem ismerik a környéket, és kérjetek meg idegeneket, hogy készítsenek rólatok vicces fotókat, hisz ezek később a legszebb közös emlékek lesznek. A páros testmozgás tartalmas kikapcsolódás, különösen akkor, ha útközben találtok egy félreeső kis zugot a romantikázásra. A változás üteme mindkettőtöket felfrissít majd, és hazatérve kívül-belül egyaránt érezhetitek a felszabaduló hormonok euforikus hatását.

A Life tippje:
Ti is kíváncsiak vagytok korunk nagyszerű találmányaira? Akkor ne hagyjátok ki szeptember 28-án a Kutatók Éjszakáját, ahol idén is bepillanthattok szinte minden tudományág kulisszatitkaiba. Minden program ingyenesen látogatható, bővebb infó: http://www.kutatokejszakaja.hu/2012/


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.