A Megasztár-győztes nővére is szerencsét próbál a tehetségkutatóban

Rúzsa Magdi tehetségkutató Megasztár énekesnő The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi nővére úgy döntött, ringbe száll a Voice-ban.

A harmadik Megasztár győztesének testvére, Annamária elindul a Voice-ban - értesült a Blikk. "A mellettem lévő asztalnál ültek. Én egyedül vártam valakit, amikor elkaptam egy mondatot arról, hogy Magdi féltve mesélt testvére terveiről. Arról, hogy reméli, sikerül neki, hiszen hatalmas dolog, hogy túl egy váláson, két kisgyerekkel neki mer vágni egy ilyen versenynek. A beszélgetésből az is kiderült, Magdi nővére régóta álmodik erről, hogy az énekesnő hosszú idő után most hallja őt újra énekelni. Hiszen nem volt számára kérdés, hogy másnap elkíséri a felvételre" - mesélte a hallottakat a Blikknek egy szemtanú.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Magdi korábban nagyon kedvesen mesélt a lányról, Marikaként emlegette, és láthatólag nagyon szurkolt azért, hogy a nővére is megtalálja a saját útját ebben a kemény világban. "Sok olyan zenészcsalád van, ahol mindenki a maga útját járja, és ha két jó testvér egyetért, akkor ebben nincs semmi különös!" - nyilatkozta szűkszavúan Magdi a bulvárlapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.