Először zenél majd Magyarországon a Nickelback

Nickelback koncert turné zenekar fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Készülhetnek a rajongók! Először jön Magyarországra az egyik legnépszerűbb kanadai rock zenekar, a Nickelback és november 8-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

The Hits című turnéjával év végén ismét Európa felé veszi az irányt a Nickelback. A kanadai rock együttes tavaly teltházas aréna-koncertkörutat bonyolított le Here and Now című albumuk népszerűsítésére - jelentette be a Live Nation. A frontember, Chad Kroeger azt mondta nemrég, hogy akkor rengeteg európai rajongójuk maradt jegy nélkül, így kötelességük volt visszajönni oda, ahol egyébként is imádnak játszani.

Forrás: Nickelback
Forrás: Nickelback

Az új Nickelback-koncert műsorban a régi kedvencek mellett (mint például a How You Remind Me, Burn It To The Ground, Rockstar) a legfrissebb slágerek, egyebek mellett a When We Stand Together, a Lullaby és a Trying Not To Love You is szerepelnek. Nektek melyik a kedvencetek?

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.