betegség Bebe gyógygomba énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Back II Black frontembere, Bebe gombák segítségével gyógyította ki magát betegségéből, miután az orvosa által felírt gyógyszerek hatástalannak bizonyultak.

A sztár nyíltan vállalja, hogy a gyógygombáknak köszönhetően rendeződött magas vérnyomása, azóta pedig a közérzete is sokkal jobb, így bátran ajánlja másnak is ezt a módszert. Bebe jóbarátja és egyben bokszmentora, Miló Viki javaslatára próbálta ki a "csodaszert", aki szintén ezzel a lehetőséggel élt sportolás okozta panaszaira.
Kezdetben az énekes szkeptikusan állt a növényhez, de a saját bőrén tapasztalt változások és barátai ajánlásai végül meggyőzték a gomba hatásosságáról.
"Eleinte szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban, de Viki is azt mondta, hogy neki használt. Ráadásul egy barátja kutyájának a daganatai a gomba hatására látványosan visszahúzódtak, és ez meggyőzött" - mesélte az énekes a reggeli Mokkában.

Fotó: Mudra László/Life.hu
Fotó: Mudra László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.