Détár Enikő színésznő gyász Nagy Duett munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszantartó betegeskedés után veszítette el imádott édesanyját nemrég a színésznő, aki az elmúlt hetekben a munkába menekült a gyász elől.

Enikő nehezen tudta feldolgozni, hogy szeretett anyja, akire példaképként tekintett, elhunyt. Most azonban kezdi összeszedni magát, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy boldogan mondott igent a február 10-én, a SuperTV2-n induló Nagy duett című műsorra - írja a Blikk.hu.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"A munka és a koncentráció segít a gondolatok elterelésében, hiszen muszáj odafigyelnem arra, amit csinálok. Nem könnyű ez az időszak, mégis segít a gyász feldolgozásában, ha van mivel lefoglalnia magát az embernek. Nekem ez egy nagyon fájó pont az életemben" - vallotta őszintén a kétgyermekes anyuka, aki most újult erővel veti bele magát a munkába.

Enikő elárulta, nagyon örült a TV2 felkérésének, bár nem volt egyszerű összeegyeztetni számos színházi munkájával.

"Váratlanul ért a megkeresés, sokat kellett matekozni, hiszen több lekötött előadásom is van. A tévéadás napja előtt, sőt még aznap délután is játszom, úgyhogy sűrű lesz a program" - magyarázta a színésznő, aki jelenleg a Madách Színházban a Macskákban és a Mary Poppinsban is látható, ezenkívül pedig férjével, Rékasi Károllyal továbbra is játsszák a nagy sikerrel futó Rózsák háborúja című darabot.

"Ajándéknak tekintem, hogy ennyiféle műfajban és ennyiféle szerepben megmutathatom magam. Ettől függetlenül nem tagadom, bennem volt az igény, hogy megmutassam magam a tévében. Manapság, ha nem vagy szereplője egy szappanoperának vagy nem vezetsz műsort, akkor csak két mondat erejéig beszélhetsz arról, mivel foglalkozol."

A sokoldalú díva, bár már számos stílusban megcsillogtatta tehetségét, az énekes vetélkedőben igyekszik újat mutatni.

"Az elmúlt huszonkilenc évben sokféle stílusú nótát énekeltem már, azonban nem számít, hány éve vagyok a szakmában, mindig is megmarad az igény arra, hogy a tökéletesre törekedjek, és képes legyek a megújulásra. Persze az sem utolsó szempont, hogy amatőr énekessel kell majd maradandót alkotnom, ez izgalmas feladat. Ráadásul a partnerem igazi derűs lény, megvan benne a kellő exhibicionizmus. Az egyelőre maradjon az én titkom, hogy kivel is fogok hétről hétre színpadra lépni" - mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.