Győrfi Pál mobiltelefon próba tánc Szombat esti láz szóvivő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt heti rendkívüli hóhelyzet megszakította a Szombat Esti Lázban szereplő szóvivő táncpróbáját, akinek a nap 24 óráján keresztül elérhetőnek kell lennie munkaadója, az Országos Mentőszolgálat számára.

Táncpróba ide vagy oda, Győrfi Pál nem kapcsolhatja ki a telefonját, hisz az Országos Mentőszolgálat szóvivőjeként bármikor szükség lehet szakszerű nyilatkozataira.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu


Kattints a képre, és nézd meg a többi táncospárt is galériánkban!

"Komoly fejtörést okozott, hogy sikerül-e összeegyeztetnem a munkámat a tánccal úgy, hogy a felkészülés ne menjen a munka rovására. Napközben szerencsére a szokásos rutinnak megfelelően el tudom végezni a munkámat, este kicsit jobban kell figyelnem. Még a táncpróbák alatt is fél szemmel a mobiltelefonomat figyelem. Mindig nálam van, ha megcsörren, nincs kecmec, azonnal leállunk. A rendkívüli hóhelyzet jó példa volt erre. De megnyugtathatok mindenkit, nélkülem is működik a mentőszolgálat, de szerencsére nem kell nélkülözniük. Én főleg esténként vagy hétvégén vagyok az átlagosnál elfoglaltabb, de azért elérhető" - mesélte a Life.hu-nak Győrfi Pál, aki soha nem járt szalontáncoktatásra, de táncpartnere, Práger Kitty oldalán most ebben is kipróbálhatja magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.