Szikora Róbert X-Faktor ByTheWay mentorok RTL Klub MDC
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MDC kiesése után nem érzik magukat biztonságban a ByTheWay tagjai sem. A srácokat kiborította barátaik távozása. A Life.hu kérdésére leszögezték: egyáltalán nem erre számítottak.

A ByTheWay tagjai maguk is meglepődtek azon, hogy mennyire izgultak az X-Faktor színpadán. A leginkább talán Patocska Olivért viselte meg az élő show-val járó feszültség. "Elérzékenyültem, még a könnyem is kicsordult örömömben, hogy itt vagyunk az első élő show-ban, hogy eljutottunk idáig" - mesélte az adás után még mindig kissé feszülten a zenész.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub
Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"Nagyon szeretnénk bizonyítani, de mivel többünk már próbálkozott az X-Faktorral, mindig ott van bennünk, mi van, ha nem vagyunk elég jók. Folyamatosan latolgatjuk az esélyeinket, a facebookos kommentek és lájkok alapján még statisztikát is vezetünk a versenyzők népszerűségéről" - árulta el Feng Ya Ou Ferenc, és hozzátette: éppen ez a "nyilvántartás" az, ami miatt nem gondoltak arra, hogy az MDC kapja az egyik legkevesebb szavazatot.

"Ők voltak a mi testvérbandánk. Rengeteg időt töltöttünk együtt. Sokkolt minket, hogy kiestek, persze azt is tudomásul vettük, hogy a zenekaroknak sokkal nehezebb a dolguk, mint az egyéni előadóknak" - szögezték le a srácok, akik azt is megsúgták, a jövő heti élő adásra egy egészen különleges produkcióval készülnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.