Halálóra - megtudhatod, mennyi ideig élsz

halál karóra élet visszaszámlálás Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyedi karórát tervez egy amerikai cég, amely kiszámolja, hogy viselője mikor fog meghalni. Tik-tak... Kísértetiesen hasonlít a Lopott idő című filmre.

Nagyon bizarr dolgot találtak ki Amerikában. A Tikker nevű karóra megmondja, viselője körülbelül meddig él még a földön. Ehhez egy hosszú kérdéssorra kell válaszolni a találmányhoz mellékelt könyvben. A válaszok után elindul a visszaszámlálás: év, hónap, nap. Hátborzongató...

Forrás: mytikker.com
Forrás: mytikker.com

Így fest a halálóra

A cégnél azt mondják, nem a halál időpontja a lényeg, hanem az, mit kezdesz ezzel az információval, hogyan változtatsz ezután az életeden. Azt vallják, ha az ember tudja, meddig vannak megszámlálva a napjai, akkor úgy cselekszik a továbbiakban. Céljuk az, hogy jobb és boldogabb legyen a világ. A bizarr kütyüt 2014 tavaszától szeretnék piacra dobni és körülbelül 12 ezer forintba kerülne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.