színésznő Peller Mariann szülés Peller Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke színésznő és férje december elejére várják első babájukat, de minél közelebb a szülés, Anna annál jobban fél a nagy eseménytől.

A 33 éves színésznő nagyon fél a szüléstől, annak ellenére, hogy már alig várja, hogy karjaiban tarthassa kislányát, Anna Bellát, ráadásul amiatt is izgulhat, hogy otthonuk időben elkészül-e.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"A ház még mindig épül, de úgy néz ki, hogy kész lesz decemberre, mire a kicsi megérkezik. Egyébként ez segít abban, hogy elterelje a figyelmem a szüléstől való félelmeimről. A férjemet meg közben buzdítom, hogy gyerünk-gyerünk, már csak egy hónap van, úgyhogy neki is megvan a motivációja" - mesélte jókedvűen a kismama a 8:08 Minden Reggel műsorában.

Anna húga, Peller Mariann is nemrég adott életet első gyermekének, Kornélnak, így a testvérek sokat segítenek egymásnak.
"Mariann annyira aranyos volt, annyira jófej tesóm van, hogy amikor teherbe esett, már eleve uniszex babaruhákat vásárolt, hogy nekem is jó legyen. Egyébként ő van rám a legjobb hatással, mindig megnyugtat, de mindenki nagyon kedves. Próbálom magamat is nyugtatni, hogy ne féljek ennyire, de nagyon félek a szüléstől" - hangsúlyozta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.